Čalúnené postele na mieru

Do interiérov používame aj atypické sedacie súpravy a postele, ktoré navrhneme aj realizujeme. Výroba na zákazku nám umožní zladiť materiály a rozmery prispôsobiť požiadavkám. Pohovky a postele vyrobené na mieru sú kvalitné a ich cena je nižšia ako pri produktoch z obchodu. Pri výrobe kladieme dôraz na pevnosť konštrukcie a nosné rámy robíme predimenzované, aby vydržali aj náročné zaťaženie. Pri čalúnení uprednostňujeme látky určené do verejných priestoroch. Tieto poťahy sú príjemné a v štandardných domácich podmienkach takmer nezničiteľné. Sedačky a postele na mieru sme začali navrhovať a vyrábať, pretože jednotlivé zariaďovacie prvky od rôznych výrobcov nám neumožnili zladiť materiály a zároveň udržať rozpočet v rozumnej miere. Sedačky a postele od nás nemajú ambíciu konkurovať známym značkám, používame ich ako decentné doplnky interiéru - sú jednoduché, odolné a pohodĺné.

Spálňa s atypickou tapetou s motívom stromov

Spálňa sa nachádza neďaleko lesa, preto sme na stenu za posteľou navrhli tapetu s motívom stromov. Posteľ sme vyrobili na mieru z rovnakej látky ako sedačku v obývačke. Vysoké šatníkové skrine sú oproti oknu, aby neuberali svetlosť spálni. Malý pracovný kút oproti posteli obsahuje miesto pre počítač aj úložne priestory na zakladače.

Spálňa s výhľadom na Dunaj

Luxusnú spálňu na Dunajskom nábreží sme navrhli tak, aby tvorila jeden celok so zvyškom bytu. Na stenu za posteľ sme dali tapetu, ktorá dáva izbe charizmu a chráni stenu za posteľou. Posteľ sme vyrobili na mieru z rovnakej látky ako sedačka v obývačke. Nenápadné sádrové lampy na stenách cez deň pôsobia ako súčasť steny.

Spálňa na poschodí miniapartmánu

V minibyte bola pre spanie určená galéria nad dennou časťou. Okrem postele tu je pracovný stolík a šatník. Posteľ nemá klasické nočné stolíky, ale rozšírené bočnice, tá bližšie k oknu je čalúnená a môže slúžiť na sedenie. Na opačnej strane je vo výške postele drevená polica, pod ktorou je výklopný úložny priestor na posteľné prádlo.

Chladná spálňa s gresovým obkladom na stene

Minimalistickú spálňu sme navrhli bez zbytočných dekorácii, ktoré by narúšali čistý dizajn priestoru a dobrý spánok majiteľa. Gresový veľkoplošný šedý obklad na stene oproti posteli robí spálňu chladnou, čo je základný predpoklad pre zdravý spánok. Šedá posteľ je vyrobená na mieru z rovnakej látky ako sedačka v obývačke.