Dvojizbový apartmán, Panoramacity, Bratislava

Apartmán vo výškovej budove neďaleko Dunaja s výhľadom na mesto má severnú orientáciu. Interiér sme preto navrhli vo svetlých neutrálnych odtieňoch, aby pôsobil vzdušne a neuberal mu svetelnosť.

Byt nám bude odovzdaný v štádiu holobytu s parketami a hotovými kúpeľňami, preto sme sa vyhli úpravám, ktoré by hotový byt znečistili. Jedinou zmenou je posun priečky medzi spálňou a obývačkou za účelom zväčšenia spálne a získanie miesta pre pracovný stôl. Oproti pôvodnému návrhu sme zmenili konfigurácie priestorov, kuchyňu sme vysunuli do dennej zóny a zakončili otočným jedálenským stolom, ktorý je v prípade nepotreby ukrytý a vyzerá ako súčasť linky. Obývačkové sedenie sme otočili tak, aby priestor maximálne využilo. 

Nový pôdorys 63,20 m² + balkón 3,20 m²

1.01 vstupná predsieň 4,20 m² / 1.02 obývacia izba 23,00 m² / 1.03 kuchyňa 12,70 m² / 1.04 kúpeľňa 7,00 m² / 1.05 spálňa 16,30 m² / 1.06 balkón 3,20 m² /

Pôvodný pôdorys 63,20 m² + balkón 3,20 m²

1.01 vstupná predsieň 4,20 m² / 1.02 obývacia izba 30,00 m² / 1.03 kuchyňa 5,50 m² / 1.04 kúpeľňa 7,00 m² / 1.05 spálňa 16,50 m² / 1.06 balkón 3,20 m² /


Prehľadávaj

Priestory

Rozloha

Cena

vlastnosti