konferenčné miestnosti

Poschodová zasadačka

Dominantným a charakteristickým prvkom administratívneho interiéru je veľké schodisko, ktoré má v strednej časti stupne, na ktorých sa dá sedieť. Vďaka masívnemu drevu a vankúšom je to naozaj komfortné. Priestor využívajú zamestnanci pri pauzách a väčších vnútrofiremných udalostiach, kedy funguje ako jedna veľká zasadačka. Po pravej strane sa nachádza schodisko prepájajúce prízemie s poschodím.

Projekt: Interiér administratívnej budovy, Malacky

Zasadacie miestnosti s posuvnými panelmi

Flexibilnú zasadačku tvorí jeden podlhovastý priestor, ktorý je možné rozdeliť na tri samostatné miestnosti.  Na tento účel slúžia mobilné panely, ktorými je možné jednotlivé miestnosti akusticky aj opticky rozdeliť. Konfigurácia konferenčných stolov je prispôsobiteľná aktuálnym potrebám. Priestor zasadačky od spoločných priestorov oddeľuje sklenená akustická priečka, ktorú je možné zatemniť roletou. Žltá farba na podlahe živo kontrastuje s červenými kreslami.

Projekt: Interiér administratívnej budovy, Malacky

Sklenené zasadačky

V blízkosti open-space kancelárii je situovaná konferenčná zóna so zadačkami. Zasadačky rozdeľujú sklenené priečky s izolačným sklom na rôzne veľké priestory. Žlté linoleum vnútri zasadačiek v monochromatickom prostredí doslova žiari a jasne vymedzuje ich plochu voči šedým chodbám.

Projekt: Interiér administratívnej budovy, Malacky

Hlavná zasadačka s kuchynkou

Zasadačku s kuchynkou sme navrhli v zadnej časti kancelárie v prospech pracovísk pri oknách. Zasadačka obsahuje projektor a konferenčný set Bene. Jednoduchá biela kuchynka bola zrealizovaná v našich začiatkoch a napriek optimalizovanej cene funguje rovnako ako v rokoch svojho vzniku. Podobne ako zvyšok priestoru, ktorý je jednoduchý a nadčasový, takže ho netreba ani nebude treba meniť.

Projekt: RULES ateliér, Ružinov, Bratislava

Zasadacia miestnosť a kus afriky

Zasadačka advokátskej kancelárie obsahuje konferenčný stôl pre osem ľudí, skriňovú zostavu s akváriom a televízor. V takmer celočiernom priestore zasadačky sa jednotlivé čierne prvky prelínajú a vizuálne strácajú. Naopak, dominujú tu drevené prvky - konferenčný stôl a skriňová zostava s akváriom s cichlidami z jazera Malawi v Afrike. Nádrž a technika je prístupná z technickej miestnosti, čo je praktické, pretože celá údržba sa vykonáva zozadu.

Projekt: Advokátske kancelárie, Zvolen

Interiérový koncept showroomu

Showroom Samsung sa nachádza v priestoroch cvernovky v Bratislave. Keďže v čase zadania nebolo jasné, ako dlho zostane stáť, našou úlohou bolo vytvoriť racionálny návrh s prísnym zreteľom na rozpočet. Takéto zadania máme radi, pretože čím menší rozpočet, tým menej prostriedkov na dodatočné povrchové úpravy materiálov, čo zvyšuje šancu na pravdivosť materiálov.

Projekt: Showroom Samsung, Bratislava

Chcem návrh interiéru

Prehľadávaj

Obytné miestnosti

Administratíva