Svieži byt v novostavbe, Rusovce

Trojizbový byt sme navrhli funkčne a prakticky, aby v budúcnosti plnil nároky štvorčlennej rodiny. Sviežemu dizajnu dominuje zelená farba, ktorej presný kód nám zadal majiteľ.

Dennú a vstupnú časť trojizbového bytu sme spojili do jedného priestoru bez deliacoch prvkov, výsledkom je veľkorysá a vzdušná denná zóna. Šatník medzi kuchyňou a detskou spálňou sme riešili ako stolársky výrobok, čím sme ušetrili hrúbku deliacich stien.

Pôdorys 92,8 m²

01 vstupná hala, obývačka, kuchyňa, jedáleň 34,7 m² 02 chodba 6,6 m² 03 šatník s práčkou 8,9 m² 04 kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a infrasaunou 10,6 m² 05 wc 1,3 m² 06 rodičovská spálňa 12,8 m² 07 detská izba 17,9 m² 08 balkón dennej časti 09 balkón nočnej časti


Prehľadávaj

Priestory

Rozloha

Cena

vlastnosti