Sedačky na mieru

Do interiérov, kde je potrebné využiť každý centimeter priestoru, používame atypické sedacie súpravy, ktoré navrhneme aj realizujeme. Výroba na zákazku nám umožní  veľkosť sedačky prispôsobiť rozmerom miestnosti a presne zladiť materiály. Pohovky vyrobené na mieru sú kvalitné a ich cena je nižšia ako pri produktoch z obchodu. Pri návrhu materiálov vyberáme trvácne a odolné materiály bežne používané vo verejných priestoroch. Taktiež dbáme na na pevnosť rámu a konštrukčné prvky robíme predimenzované, aby vydržali aj náročné používanie. Zákazková výroba nám umožní presné zladenie látok v interiéri, čo je pri použití zariaďovacích prvkov od rôznych výrobcov prakticky nemožné. Sedačky od nás nemajú ambíciu konkurovať známym značkám, nerobíme repliky ani dominantné dizajnové kúsky, naopak, používame ich ako decentné doplnky interiéru - sú jednoduché, odolné a pohodĺné.

Šedá rohová sedačka na mieru

V obývačke bolo potrebné využiť každý centimeter priestoru a sedačky z obchodov nám rozmermi nevyhovovali. Pravá časť pohovky slúži na sedenie pri sledovaní televízie. Ľavá časť je dostatočne veľká a tvrdá, aby poslúžila ako príležitostná posteľ. Poťah sedačky je šedá látka. Rovnaký materiál sme použili aj na čalúnenie postele.

Rohová sedačka s barovým pultom

Hlavný dizajnový prvok dennej časti je rohová sedačka s barovým pultom. Barový stôl aj sokel sedačky je z materiálu Corian a tvoria jeden celok. Oba prvky sú vyrobené na mieru, aby presne zapadli do priestoru. Televízor je umiestnený na stojane pri okne tak, aby ho bolo možné komfortne sledovať zo sedačky aj barového stola.

Obývačka so žltou rohovou sedačkou na mieru

Zariadenie obývačky dvojizbového bytu sme navrhli tak, aby opticky nezmenšovalo malú pôdorysnú plochu miestnosti. Televízna skrinka obsahuje hifi komponenty a televízor, v hornej časti sú hydroponické rastliny. Rohovú sedačku sme navrhli a vyrobili na mieru, aby maximáne využila priestor, rovnako ako knižnicu na stene za sedačkou.

Červená látková sedačka na mieru

Do interiéru sme navrhli a na mieru vyrobili všetky čalúnené prvky - sedaciu súpravu v obývačke, posteľ v spálni aj lavicu v predizbe. Jednotným materiálom čalúnenia získal byt jednotný dizajn a eleganciu. Všetky čalúnené výrobky sú vyrobené vo vysokej kvalite presne na mieru priestoru, v ktorom sa nachádzajú.

Rohová sedačka vyrobená na mieru

Atypická rohová sedačka navrhnutá a vyrobená presne podľa rozmerov rohu obývačky využije každý štvorcový centimeter pôdorysu miestnosti a poskytne majiteľom pohodlie a dlhú životnosť. Šedá látka na sedačke je odolná, príjemná na dotyk a spolu so svetlým látkovým kobercom dávajú interiéru útulnosť a ľudský rozmer.