Minimezonet, Eurovea

Viac info

Náš druhý minimezonet v Eurovea sme navrhli kompletne odznova, preto je od svojho predchodcu krajší a vyladenejší. Interiérový dizajn na vysokej úrovni zodpovedá lukratívnej adrese. Štýlový a nadčasový interiér zvyšuje pridanú hodnotu bytu.

Náš druhý minimezonet v Eurovea sme navrhli kompletne odznova a od svojho predchodcu je krajší a vyladenejší. Interiérový dizajn na vysokej úrovni zodpovedá lukratívnej adrese. Štýlový a nadčasový interiér zvyšuje pridanú hodnotu bytu.

Vstupný pohľad

Jednou z mála funkčných zmien oproti pôvodnej dispozícii bolo odstránenie dvier medzi vstupnu a obytnou časťou. Priestory sa prepojili, dispozícia otvorila a majiteľ získal od prvého kontaktu s bytom výhľad na Dunaj.

Kuchyňa s barovým raňajkovým sedením

Kuchyňa pozostáva z bielej pracovnej časti so skrinkami nad linkou a vysokými skrinkami pri vstupe do priestoru. V malom priestore na štandardný jedálenský stôl nebolo miesto a ani nebol potrebný. Dole na terasách je stolov dostatok.

Pozrite si aj ostatné Všetky Kuchyne

Obývačka s výhľadom na dunajskú promenádu

Hlavnou výhodou apartmánu v Eurovea je jeho adresa a hlavnou výhodou tejto adresy je výhľad na Dunaj. Zariadenie obývačky sme navrhli tak, aby bolo do flexibilné a umožňovalo konfiguráciu meniť podľa potrieb majiteľov.

Pozrite si aj ostatné Všetky Obývacie izby

Čistota v dennom priestore

V návrhu sme pracovali s tvarmi priestoru a navrhli sme ho tak, aby vynikli jeho čisté línie so silou v jednoduchosti. Ostré hrany stavebných častí interiéru zmäkčuje komfortná sedacia súprava takmer organických tvarov.

Čierna stena so vzorom

Na stenu cez dve podlažia sme použili čiernu farbu s čiernym abstraktným motívom, ktorý sme navrhli špeciálne pre tento priestor. Vzhľadom na množstvo denného svetla v interiéri sme si to mohli dovoliť. 

Schody s podsvieteným madlom

Najkrajšie detaily sú také, ktoré nevidno. Na osvetlení tohto schodiska sme si dali záležať a navrhli ho na najlepšiu polohu - do madla. Schody získali svetlo, ktoré schodisko osvetluje a nenarúša jeho čistý dizajn.

Nočná zóna na galérii

Hore na galérii sa nachádza nočná časť, ktorá je od dennej oddelená iba schodmi, takže zóny tvoria jeden celok. Nočná časť obsahuje pracovné miesto, dvojposteľ a šatníkovú skriňu.

Spálňa s výhľadom priamo z postele

Zo spálne tak ako z celého bytu je výhľad na rieku. Systém inteligentnej elektroinštalácia umožňuje ovládať celý byt z hociktorého miesta. Priamo z postele si môže majiteľ ovládať svetelné scény, záclony aj zatemňovacie rolety.

Pozrite si aj ostatné Všetky Spálne

Pracovné miesto v spálni

Pracovisko v spálni sme navrhli ako dosku z rovnakého materiálu ako podlaha. Na ľavej strane od stola sa nachádza vyústenie kanálovej klimatizačnej jednotky. Keď sa do bytu opre slnko, má čo robiť.

Kúpeľňa

Wc so skrinkou

Čierny podhľad v kúpeľni

V malej kúpeľni sme podhľad nad jej komunikačnou časťou navrhli v čiernej farbe, čo zvýrazňuje sprchovú časť s pohľadom bielej farby. Na čiernom strope sú čierne reproduktory takmer neviditeľné.

Fotografie: Peter A. Sellar


Prehľadávaj

Priestory

Rozloha

Cena

vlastnosti