Vstupné haly

Vstupná hala

Jednoduchý a čistý dizajn vstupnej haly odpovedá štýlu zvyšku interiéru. Na podlahe pred vstupnými dverami je dlažba, ďalej parkety ako v ostatných miestnostiach. Po pravej strane od vstupu je vstavaný šatník a lavica, naľavo dvere do práčovne a zrkadlo. 

Projekt: Veľkometrážny byt, Villa Vista, Bratislava

Prechodný šatník

Pôvodný šatník bol od vstupnej haly oddelený priečkou s úzkymi dverami. My sme priečku vyhodili a pridali dvere do obývačky, čím sme zo skladu s občasným využitím vytvorili funkčnú skratku do dennej zóny, ktorá zmenila a zjednodušila pohyb ľudí v interiéri.

Projekt: Veľkoplošný byt Grunty, Rezidencia Grunty, Bratislava

Vstupný priestor

Vstupný priestor sme navrhli ako súčasť dennej zóny. Sedaciu časť predziby sme integrovali do obývačky, lavica na prezúvanie tvorí voľné pokračovanie obývačkovej hifi skrinky. Skladovú časť sme pridali kuchyni, šatníková skiňa a botník pôsobí ako súčasť kuchyne.

Projekt: Návrh interiéru dvojizbového bytu, Bratislava

Kúpeľna s IKEA doplnkami

Zariadenie kúpeľne sme navrhli z materiálov, ktoré boli k bytom dodávané vrámci štandardu. Zrkadlovú skrinku IKEA MOLGER sme doplnili podumývadlovými poličkami RÅGRUND. Namiesto lacného skleneného sprchového kútu sme použili svieži a nahraditeľný záves BOLMÅN.

Projekt: Interiér vzorového jednoizbového bytu Ikea, Bratislava

Skryté úložné priestory vstupnej haly

Predizba obsahuje dvere do hosťovskej toalety, skrinku na topánky a úložné priestory na kabáty. V záujme vyniknutia prírodnej štruktúry mramoru sme sem navrhli biele matné skrine, ktoré sú neutrálne a takmer neviditeľné. Zrkadlo na stene oproti šatníku priestor opticky rozširuje a plní funkciu poslednej kontroly pred odchodom.

Projekt: Luxusný dvojizbový byt, Riverpark, Bratislava

Centrálna hala s denným svetlom

Pôvodný pôdorys mal predizbu aj nočnú chodbu bez denného svetla. My sme priestory spojili a vytvorili halu s centrálnym dreveným kubusom s úložnými priestormi. Zväčšením otvoru do obývačky a sklenenými priečkami do kúpeľne a pracovne sme do pôvodne tmavých priestorov dostali obojstranné denné svetlo.

Projekt: Štvorizbový byt, Rezidencia Kaskády, Bratislava

Vstupná hala

So zbytočnými metrami plochy v kľukatej vstupnej chodbe sme nevedeli urobiť nič, preto sme ju aspoň zaujímavo dotvorili. Vzor dreva na vstavanom šatníku v predizbe sme pretiahli aj na priľahlú stenu. Na protiľahlé steny sme nalepili po celej výške zrkadlá.

Projekt: Interiér bytu pre fotografa, Petržalské Dvory, Bratislava

Vstupná hala

Priestrannú vstupnú halu sme od denného priestoru oddelili vysunutou kuchyňou, ktorá zabraňuje priamemu priehľadu od vstupu na jedálenský stôl. Nábytkové vysunutie obsahuje z jednej strany chladničku, z druhej skrinku na topánky. Predizba obsahuje tiež zrkadlovú skrinku na drobnosti, voľné vešiaky pre návštevy a zelené pufy pre asistované prezúvanie.

Projekt: Vzorový trojizbový byt s predzáhradkou, Arboria park Slnečná, Trnava

Zrkadlová predizba vzorového bytu

Vstupná hala vzorového bytu má vzhľadom na celkovú plochu bytu nadštandardné rozmery, a my sme ich zrkadlami na stenách opticky ešte zväčšili. Najsilnejší efekt robí zrkadlo v rohu medzi dvermi, ktoré vďaka vzájomnému zrkadleniu a optickému prelínaniu plôch, otvorov a dverí vytvára optický efekt nekonečného štvorizbového bytu.

Projekt: Návrh vzorového bytu, Arboria park Slnečná, Trnava

Predizba so šatníkom a kuchynským kútom

V časti na prenájom sme v záujme maximálneho využitia pôdorysného potenciálu zlúčili do jedného priestoru vstupnú halu, chodbu a kuchyňu. Pri bielej na nábytku a stenách vyniká drevený vzor na podlahe a kuchynskej linke. Uzatvorené úložné priestory a zabudované spotrebiče vytvárajú predpoklad pre efekt trvale uprataného priestoru.

Projekt: Rekonštrukcia petržalského bytu na prenájom, Bratislava

Vstupná časť bytu pre seniorov

Komunikačné časti dispozície sme navrhli veľkoryso, aby boli komfortné aj pri zníženej mobilite obyvateľov. Pri vstupných dverách sa nachádza zrkadlo, lavica so skrinkou na obuv a kabáty. Rozohraná a zároveň pravidelná kompozícia otvorov rohu šatníka vyzerá výborne, police môžu slúžiť na odloženie kabelky aj ako vitríny pre vázy.

Projekt: Trojizbový byt so zimnou záhradou, Bojnice

Pestrá vstupná hala rodinného domu

Radikálny svieži prístup k návrhu interiéru je zrejmý už pri vstupe do prvej miestnosti domu - predizby. Tmavé zádverie bez prirodzeného svetla sme oživili žiarivou tapetou a plochu, ktorú ubrala šatníková skriňa, sme opticky vykompenzovali zrkadlom po celej výške steny, ktoré priestor vizuálne zväčšuje.

Projekt: Dizajn interiéru radového rodinného domu, Viedeň

Vstupná hala s knižnicou

Chodba tvorí pokračovanie zádveria a predstavuje hlavnú komunikáciu v byte. Navrhli sme sem vstavaný úložný priestor, ktorý sa v strednej časti mení na otvorené police. Knihy a osobné predmety dávajú funkčnému priestoru obytný charakter. Vďaka knižnici chodba opticky splýva s dennou časťou do jedného celku, čím vizuálne rozširuje.

Projekt: Veľkometrážny byt s terasou, Kondomínium, Bojnice

Vstupná hala do apartmánu

Vstupnú halu lyžiarskeho apartmánu sme navrhli veľkoryso, aby priestorovo zvládla príchod šiestich ľudí. Gresová dlažba na podlahe je odolná voči vode, zrkadlá po stranách priestor haly znásobujú. Masívna drevená lavica spolu s vešiakom napriek jedinečnému dizajnu plnia svoj účel a svojím charakterom zapadajú do interiéru.

Projekt: Horský apartmán, Semmering - Stuhleck, Rakúsko

Vstupná hala ako súčasť centrálneho priestoru

Vstupná hala apartmánu tvorí s dennou zónou jeden priestor, preto sme sem navrhli skrine s podobným dizajnom ako vo zvyšku miestnosti. Na ľavej strane sa nachádza šatníková skriňa, ktorá obsahuje úložný priestor pre kabáty, výsuvné police pre obuv aj priestor pre práčku so sušičkou. Vpravo začína kuchynská linka s barovým sedením.

Projekt: Apartmán s dvoma obytnými jednotkami, Eurovea

Predizba oddelená šatníkom od kuchyne

V predizbe dvojzibového bytu sme odstránili pôvodnú murovanú priečku medzi predizbou a kuchyňou, vďaka čomu sme mohli priestor chodby rozšíriť o hrúbku priečky. Šatník s posuvnými dverami oddeľuje vstupné priestory od kuchyne. Predizbu sme opticky rozšírili zrkadlami, biela dlažba na podlahe sa dobre udržuje a neuberá svetlo.

Projekt: Dvojizbový byt pri lese, Železná studnička

Vstupný priestor s dreveným schodisko s úložným priestorom

Vstupná hala drevodomu je z rovnakých materiálov ako zvyšok domu. Podschodiskové úložné priestory sme navrhli tak, aby neznižovali vzdušný efekt schodov. Zo skrine sme spravili kontrastný prvok k drevenému schodisku. Krémová veľkoformátová gresová dlažba je odolná, teplá a príjemne ladí k jaseňovej drevenej podlahe v dennej časti.

Projekt: Pasívny drevodom Ecocube, Čunovo

Pohľad od vstupných dverí do predizby a dennej zóny

Celková plocha vstupnej a dennej zóny je takmer 100 m². Priestory opticky rozdeľuje kubus, ktorý plní zo strany predizby funkciu vstavaného šatníka a zo strany dennej časti úložné priestory kuchynskej zostavy. V predizbe aj kuchyni sme navrhli lesklú bielu dlažbu, ktorá priestory opticky prepája, je odolná a jednoduchá na údržbu.

Projekt: Interiér bungalovu s pohľadovým betónovým stropom, Bratislava

Optické prepojenie predizby s obývačkou

Pôvodná vstupná hala bola od obývačky oddelená priečkou. My sme ju zbúrali a obklad z obývačky nechali prejsť až k vstupným dverám. Toto riešenie dennú zónu opticky zväčšilo o plochu predizby. Drevený obklad má v predizbe funkciu vešiakovej steny, biela polica v obývačke ukrýva hifi aparatúru, v predizbe prechádza do lavice na sedenie.

Projekt: Minimalistický byt, Vinohradis

Zrekonštruovaná predizba s denným svetlom

V rámci rekonštrukcie bytového jadra sme vrchné časti priečok zrušili a nahradili sklenenými svetlíkmi, čím sme dostali denné svetlo do predtým tmavých častí bytu. V predizbe sú dvere do kúpeľne, samostatného wc aj spální. Na maximalizáciu presvetlenia predizby sme dvere do izieb navrhli presklenené mliečnym sklom.

Projekt: Rekonštrukcia bytového jadra, Ružinov

Predizba ako súčasť denného priestoru

Vstupné priestory luxusného bytu sme navrhli tak, aby bolo na prvý pohľad vidieť, že nejde o obyčajnú rekonštrukciu. Dvere do práčovne a kúpeľne z matného skla sú na celú výšku miestnosti. Zrkadlo na stene vstupnú chodbu rozširuje a účinok pohľadu znásobuje. Na podlahe je veľkoplošná gresová dlažba, po ľavej strane drevený šatník.

Projekt: Luxusná rekonštrukcia bytu, Ružinov

Návrh (vizualizácia) vstupnej haly

Projekt: Interiér rodinného domu pre mladú rodinu, Bratislava

Návrh (vizualizácia) organickej vstupnej haly so svetelným stropom

Čistá línia dreveného obkladu v predizbe návštevníka intuitívne navádza do hlavnej časti penthousu. Drevená stena má okrem dekoratívneho aj praktické využitie, ukrýva úložné priestory, dvere do hosťovskej toalety a posuvné dvere do nočnej a wellness časti. Oblé tvary drevenej steny kontrastujú s fasádou na pravej strane od vstupu.

Projekt: Organický penthouse, Bratislava

Návrh (vizualizácia) predizby so zrkadlami

Predizba trojizbového bytu má skromné rozmery a chodbovú proporciu, preto sme jej pomohli zrkadlami, ktoré tento hendikep potlačili. Zrkadlá sme okrem stien nalepili aj na šatníkové skrine, takže ich masívnosť opticky potláčajú. Pre optické zjednotenie predizby s denným priestorom sme tu použili rovnaké parkety ako z dennej časti.

Projekt: Kompletná rekonštrukcia bytu, Bratislava

Návrh (vizualizácia) vstupnej haly

Štýlovú vstupnú halu sme navrhli z podobných materiálov a dizajnových prvkov ako dennú časť, aby spolu ladili a pôsobili ako jeden celok. V bezprostrednej blízkosti vstupných dverí sme použili gresovú dlažbu, v ostatných častiach priestoru jednolamelové drevené parkety, ktoré sme pre umocnenie efektu navrhli aj na obloženie stropu.

Projekt: Návrh interiéru dennej časti rodinného domu, Nitra

Chcem návrh interiéru

Prehľadávaj

Obytné miestnosti

Administratíva